Gofrie van Lieshout

Fietsen voor hoop!

( Fietsen 80 km )

Ik doe mee! Na jaren meegelwandeld en gefietst te hebben met Walk/Ride for the Roses om geld op te halen voor onderzoek naar kanker op Curacao, heb ik mij nu aangemeld voor een fietstocht om fondsen te werven voor Deltaplan Alvleesklierkanker. Een vreselijke ziekte! Er is geld nodig voor verbetering van onderzoek, het opsporen van de ziekte en de behandeling. Help je mee? Elke bijdrage is welkom! 

Ik ga op 13 april 80 km fietsen door de Drunense Duinen. Ik heb geen racefiets en de ebike zou ik weer wat te gemakkelijk vinden dus ik stap op mijn vertrouwde mountainbike.

Het loopt nog niet storm met de deelname, maar ik ga ‘m hoe dan ook starten. Dat is bij deze beloofd. Op de afloop kan ik geen garantie geven, wel de belofte dat ik mijn stinkende best ga doen en daarom zal ik mijn oefenritjes (die zal ik wel nodig hebben) hier delen als 'blog'. 

Alvast bedankt voor je support!

 

 

Activity: Fietsen 80 km
12/04/2024
17:35

Herman, Maan en James

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
15/04/2024 | 21:12

13/4/24 Deltaplan Brabant - Drunense Duinen - Dankjewel

Het zit erop! 80 km gefietst en maar liefst 2080,- opgehaald aan donaties! Geweldig veel dank iedereen! Gulle donateurs, Frank voor de support, Petri die op de valreep met me meefietste en iedereen die een bemoedigend berichtje stuurde. Hopelijk hebben we samen bijgedragen aan hoop voor de mensen waar het allemaal om begonnen is.

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Met baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek wil het Deltaplan Alvleesklierkanker hier verandering in aanbrengen. Het Deltaplan wil wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en te werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten.